Як багаті пенсіонерки купують молодих хлопчиків для сексу

600 тисяч жінок у світі подорожують тільки заради цього

Секс-туризм стає дедалі популярнішим серед жінок: за статистикою, близько 600 тисяч жінок щорічно подорожують по світу тільки заради сексу. Розбираємося, чим жіночий секс-туризм відрізняється від чоловічого і чому йому досі не винесли однозначний вердикт, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Жіноча карта секс-туризму не так вже відрізняється від чоловічої. Вона охоплює простір від прибережних європейських держав на кшталт Греції і Кіпру та країн Карибського басейну (особливо популярні Ямайка і Домініканська Республіка) до Близького Сходу (наприклад, Єгипет, Туніс і Туреччина) і Африки (зазвичай це Кенія, Гамбія і Сенегал). Так чи інакше туристки з країн з більш високим рівнем життя приїжджають в регіони, де різниця в доходах виявляється на їхню користь.

Як повідомляє wonderzine.com, незважаючи на географічні збіги, жіночий секс-туризм працює інакше, ніж чоловічий. Історично жінки не користувалися послугами секс-працівників, не відвідували борделі і в цілому не мали доступу до прямолінійної покупки сексу.

У 2001 році було опитано 240 жінок, які відпочивали на морських узбережжях. З’ясувалося,  з’ясувала, що третина з них займалися сексом як мінімум з одним місцевим чоловіком. При цьому 60% з них розповіли, що дарували своїм коханцям гроші або подарунки. Цікаво, що тільки дві жінки називали свій зв’язок «виключно фізичним», тоді як всі інші описали навіть секс на одну ніч як «курортний роман», а 16% опитаних вважають такі відносини «справжнім коханням». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост