Що 24-річний коханець 48-річної жінки витворяє у ліжку, навіть у порнофільмах не показують

До газети «ЯСНО» звернулася 48-річна жінка, яка просить поради у читачів. За її словами, відколи у неї з’явився 24-річний Максим, життя поділилося на до та після. Тепер жінка в розпачі і не знає, як жити далі.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Все почалося з того, що подруга запропонувала мені завести молодого коханця. Це сталося після того, коли я їй вкотре поскаржилась на відсутність сексу з чоловіком. Точніше секс у нас був, але, якщо чесно, просто огидний. При цьому піти від чоловіка я не можу: у нас троє дітей, квартира, будинок, дві машини, всю сім’ю утримує він, має гарний бізнес, яким я майже не займаюся, а він пропадає на роботі з ранку до ночі. Я ж весь час вдома, мені сумно. Ще поки діти не ходили до школи, мала чим зайнятись, а тепер просто сходжу з розуму.  На чоловіка як на людину не нарікаю, він чудовий сім’янин, забезпечує і мене, і дітей, але і без нормального сексу я жити втомилася.

І так уже більше 15 років. Тож періодично я зустрічаюсь із подругою і жаліюся їй на те, що мене в цьому житті не влаштовує. І одного разу вона мені порадила завести молодого коханця. Не сподівалася таке від неї почути, та її порада мені сподобалась, я подумала: «А чому б і ні. Ми живемо у квартирі в місті, у передмісті величезний будинок пустує, місце для любощів є… Та й діти вже великі, не треба бути з ними постійно!» А ще я собі прокрутила в голові, скільки часу не бачу чоловіка, і припустила, що він теж мав мені не раз зраджувати. Тому ідея з коханцем здалася мені привабливою.

Та де його шукати, адже я не 18-річна дівчина і маю далеко не модельну зовнішність. Красунею я не була навіть у молодості, не те що у 48 років. І тут знову на допомогу прийшла подруга. Вона порекомендувала зареєструватись у популярному додатку для знайомств. Я так і зробила. Розмістила свої  фото і, щоб привернути до себе увагу, написала: «Шукаю тільки якісний секс», аби з’явились бажаючі, додала: «Якщо мені сподобається, готова щедро винагородити за особливі успіхи у ліжку!» Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост