Представники московської церкви погрожують фізичною розправою тим, що перейшли до ПЦУ

Тривожне повідомлення опублікував у соцмережі Юрій Віг 

Текст цитуємо без змін:

“ПРОСИМО МАКСИМАЛЬНОГО РЕПОСТУ!

“Масковскоє нашествіє” продовжується. Нагадаю, що представники Хустської “єпархії” Російської православної церкви в Україні днями побили людей в с. Ділове, які виявили бажання перейти в лоно канонічної Православної Церкви України і котрі хотіли прийти на богослужіння. В нижчих дописах є відео та інформація, – йдеться у дописі. –

На людей, які перейшли в Православну церкву України, чиниться тиск ієрархом Російської церкви в Україні Марком Петровцій, тим же “митрополитом” Хустської єпархії РПЦвУ своїми священнослужителями. Син “Священнослужителя” Хустської єпархії РПЦвУ Василія Легач погрожує відкрито автору відео про побиття парафіянки храму – розправою. “Видали то щось поставив най неберу гріх на душу більше просити небуду а просто найду тебе думаю ти поняв” – йдеться в повідомленні.

Православна громада в селі Ділове Рахівського району ще у січні-лютому 2019 року проголосувала за перехід від РПЦвУ до ПЦУ і зареєстрували свою нову громаду.

Представники Російської Православної Церкви, зокрема її структурного підрозділу в Україні, УПЦ МП, в особі безкарно діючих на нашій землі провідників «лжерусского мира», не цураються жодних брудних і злочинних методів з метою подальшого обману наших співвітчизників в інтересах чужих нам Московської Церкви та московсько-путінського агресора. І це зрозуміло, адже саме структурний підрозділ РПЦ в Україні, УПЦ МП, на сьогодні є розкольницькою церковною структурою в Україні, яка порушуючи святі догмати та канони Вселенської Православної Церкви розділяє український народ і протидіє утвердженню відродженої прабатьківської, майже 2000-літньої, єдиної Помісної Автокефальної Української Православної Церкви. Саме РПЦ, та її філія в Україні, УПЦ МП , штовхають обманутих українських вірників на шлях порушення Заповідей Божих та Святого Писання, в яких чітко прописано обов’язок кожного християнина любити, поважати і захищати своїх близьких, свою націю, свою Державу та свою Помісну Церкву.

Тому мусимо звертатись до керівництва та правоохоронців Закарпаття,.І просимо відреагувати на це свавілля. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост