Моя мама одягається, як мій близнюк, навіть стриже волосся так, щоб бути схожою на мене

До редакції газети «ЯСНО» звернулася постійна читачка Оля з проханням дати пораду. Справа в тому, що її мати намагається скопіювати у всьому доньку, а молодій дівчині це набридло. Та сказати прямо в очі рідній людині правду не може. Ось що вона розповіла, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

У дитинстві мати часто замовляла нам у кравчині однакові фасони суконь, із однакової тканини. Вона стригла мене так, як себе. Тоді я виглядала смішно, з мене кепкували однолітки. Навіть штани вона купувала схожі, бодай вони мали буди одного кольору.

Тепер мені 28, а мамі 50. Я маю свою родину, двох синів, але мати досі робить усе для того, щоб ми були, наче сестри-близнюки. Це мені страшенно набридло і дуже дратує.

Я купую одяг, який не подобається мамі, щоб вона не носила такий же наряд, але й це не завжди допомагає!

 Тепер вона не може мене контролювати, бо ми живемо окремо, але в одному місті, те коли вона йде щось купувати, завжди кличе мене з собою Якщо щось сподобається мені і я купую, вона просить таку ж річ, тільки більшого розміру, бо повніша за мене. Якщо ж вибирає щось сама, то неодмінно купує мені, хоч я завжди проти. Потім постійно телефонує і просить одягнути ту або іншу сукню і запрошує посидіти в кафе • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

2 thoughts on “Моя мама одягається, як мій близнюк, навіть стриже волосся так, щоб бути схожою на мене

  • 02.10.2020 at 07:44
    Permalink

    Мамі хочеться просто виглядати молодшою

  • 02.10.2020 at 07:44
    Permalink

    Може мама завжди хотіла сестру

Comments are closed.