Вийшов новий містичний кліп відомої закарпатської співачки. ВІДЕО

Опублікував у соцмережі кліп Дмитро Фесенко.

“Представляємо вашій увазі нову фантасмагоричну відеороботу, створену неймовірно талановитою командою – з якою мені пощастило зустрітися та поспівпрацювати!

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Будувати якісний візуальний контент далеко не проста справа, особливо коли цей процес немає стабільної платформи і не підтримується конкретними інстанціями. На даному етапі все народжується завдяки міцній витримці кожного учасника, напрацьованому досвіду та інтузіазму.

-Мирослава Копинець -це людина, яка вміє йти на пробій, жертвувати собою заради гарного результату, вкладатися особистими ресурсами та вірити в абсолютний успіх!

Вона справжня перлина Закарпатської автентики. Я пишаюсь тим, що доля звела наші шляхи.

-Тимофій Шмайда – професійний відеограф, інженер-винахідник. Спеціалізується на різних технічних знімальних обладнаннях. -Віталій Багін та Дмитро Сньозик – досвідчені майстри хореографії. В даному випадку вільні імпровізатори.

-Відеокліп: “Не спала я сиї ночі”, відчиняє двері в потойбічну глибину, сюрреалістичне задзеркалля. Нехай кожен глядач інтуітивно знаходить щось своє, внутрішнє, особисте. Єдине, що я можу підкреслити – це невід’ємність протилежності.. -Міркуйте, коментуйте, оцінюйте. Гарного перегляду!”, – написав він.

Сам Дмитро виступив режисером, сценаристом і монтажером кліпу, аранжування: Anton Dehtiarov, оператор, колорист: Тимофей Шмайда

Отже, дивіться самі!  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост