Ужгородська вчителька Христина Ярема вчитиме української мови всю Україну

Вчитель Ужгородської ЗОШ №20 Христина Ярема вчитиме тепер української мови не лише закарпатських дітей, але й усю Україну. Уродженка Хустщини, а нині вчитель ліцею в місті Ужгород – молода і дуже талановита майстриня своєї справи….

Карантин позначився не лише на дорослих, але й на дітях. Освіта у карантинному 2020 році зазнала важливих змін. Діти змушені були вчитись працювати самостійно, а вчителі – давати дистанційні уроки. У цьому плані легше було молодим. І Христина Ярема зробила це настільки добре, що її запросили до важливого проєкту – «Всеукраїнська Школа Онлайн». Тут вона буде викладати уроки української мови.

Ось що вона сама написала у соцмережі:

“Важливо відчувати підтримку, оцінку. Хоч зараз відпочиваю, та все ж таки знаходжу час і для професійного зростання, бо це приносить мені задоволення. А ще приємніше, що твою діяльність помічають, що вона приносить користь охочим, надихає❤❤❤ Дякую, Анна Соха, за популяризацію мого YouTube-каналу. Радію, що серед 7 колег є ті, з якими знайома особисто, як із Закарпаття, це Олеся Калинич – учителька української мови та літератури Хустської гімназії, так і Ann Domnich – учителька хореографії Новопечерської школи. З іншими колегами знайома віртуально😊📲 Створюймо й надихаймо РАЗОМ, бо так цікавіше, приємніше, легше!” – йдеться у дописі.

«Всеукраїнська Школа Онлайн» – це інструмент, який можна використати у звичайному режимі, не лише під час карантину, там буде подано цікавий відео урок та тестові завдання для учня.

ЗакарпатПост