Жінкою року на Закарпатті стала Людмила Гецко, бабуся героя, загиблого на війні

У кожному місті чи селі Закарпаття є успішні люди, які багато роблять на благо та процвітання області. Газета ЯСНО завершує рік із премією «Люди року», аби відзначити видатних людей у різних галузях. Хто вони, що зробили для процвітання нашого краю у 2020 році? Отже, представляємо вам переможців у різних номінаціях. Їх у цьому році буде два десятки.

Ця неймовірна людина виховала справжнього Героя

Жінкою року на Закарпатті стала Людмила Гецко,  бабуся героя, загиблого на війні

За ім’я у цьому списку Людмили Гецко закарпатці боролися чи не найбільш запекло! Нам писали, телефонували, просили включити цю жінку до двадцятки лідерів 2020 року.

Людмила Гецко – бабуся Роберта Маслея, вбитого на Сході України. Більше Роберта знали за позивним Док, у АТО він був парамедиком, рятував сотні людей, але себе, на жаль, від ворожої кулі врятувати не зміг. Хлопець любив гострі емоції, до війни був байкером, добре знався на техніці. На війну поїхав після демобілізації у армії добровольцем, а служив він у Криму в складі морських котиків, захищав Крим саме під час його анексії. Людмила Гецко сама виховувала онука, дуже любила його. Саме вона вклала в нього доброту, патріотизм і сміливість, завдячуючи їй Роберт Маслей став Героєм. Нагороджена знаком народної пошани – «Орденом матері бійця АТО».

Повний список імен переможців премії «Люди року»  надруковано у газеті ЯСНО.

ЗакарпатПост