Били металевими палицями: мама побитого в Парижі 14-річного Юрія розповіла про подію. Виявляється, родина з Закарапаття

Хлопця лікують в одному із кращих госпіталів Франції.

Били металевими палицями, бо міський: мама побитого в Парижі підлітка розповіла про подію

Українські дипломати в Парижі надіслали запит до тамтешньої прокуратури через жорстоке побиття у французькій столиці українського підлітка.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ, повідомляють в ТСН.

На хлопця напали тиждень тому неподалік Ейфелевої вежі. 14-річний Юрій із друзями саме повертався з коледжу, коли на них накинулася група невідомих. Із металевими палицями і битками вони атакували студентівУсім вдалося втекти, окрім Юрія.

Нині юнак у комі в реанімації, лікарі кажуть, його стан критичний – у хлопця пробитий череп, численні переломи та ножові поранення.

Мама хлопця розповіла ТСН, що поліція шукає свідків нападу. За однією з версій, нападники з передмістя атакували студентів, бо хотіли “провчити” столичних хлопців. «Він підсковзнувся і впав, вони накинулися на нього із залізними палками, і з битами, і почали його бити. Припущення поліції – те, що це банда з іншого району хотіла провчити хлопців з Парижа. З пригороду прийшли, щоб показати свою силу. На щастя, Юрій в найкращому госпіталі Франції, лікарі займаються ним, піклуються. У нас є всі необхідні медичні страховки. Ми дуже просимо молитву, і поліцію – знайти винних», –  розповідає мама побитого українця Наталія Крученик.

Тим часом, як повідомив сайт Мукачевонет, виявляється, батьки хлопчика родом із села Білки, що на Іршавщині.

ЗакарпатПост