Читайте у свіжому номері газети ЯСНО № 4

Закарпатець поцілував померлу сусідку – і сам помер

• Що стало причиною страшної трагедії?

• Чому померлих видають родичам у пакетах

• Після того як жінку підключили до апарату, вона померла

Життя молодої вчительки однієї з сільських шкіл Закарпаття трагічно обірвалося у середині липня. Сиротою залишився неповнолітній син, вдівцем – чоловік. Кілька днів в Оксани була підвищена температура, після чого родина звернулася за медичною допомогою. Жінку госпіталізували, зробили аналізи та підключили до апарату штучної вентиляції легень. Потім ввели у стан штучної коми, з якої вона так і не вийшла. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

• Серденько, читай газету ЯСНО

Закарпатський священник заснував дитячу футбольну школу, де займається з 30 дітьми, більшість із яких із дуже бідних сімей

Закарпатський священник заснував дитячу футбольну школу, де займається з 30 дітьми, більшість із яких із дуже бідних сімей

Отець Олександр Прожегач – людина дійсно великої душі. Понад 20 років він служить у одному з греко-католицьких храмів Мукачева. І сьогодні газета ЯСНО розповість про цю унікальну людину, що має багато талантів. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

• Закарпатські рекорди •

Синє око Карпат. Бребенескул – найвисокогірніше озеро України

На Закарпатті багато дійсно унікальних озер, і кожне з них цікаве. Але чи знаєте ви, яке з них є найбільш високогірним?

Його називають синім оком Карпат! Це Бребенескул – справжнє природне диво. Довжина водойми приблизно 140 метрів, а його максимальна глибина – 2,8 метра. Висота гори Бребенескул – 2038 м. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Кинула роботу юриста, на якій заробляла 3 мільйони,  щоб жити на човні і каже, що вона – найщасливіша людина в світі

Тепер вона ходить у туалет на відро, ніколи не миє

голову шампунем і купається раз на кілька місяців

Вона жила розкішно, купувала дорогий одяг, пила дорогу каву, прокидалася о 6 ранку і до пізнього вечора засиджувалася на роботі. Після закінчення університету. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Чим закінчилось навчання закарпатця у престижному американському університеті

Багато українців щиро захоплюються Америкою і мріють жити у Сполучених Штатах. Що ж, справді економіка там розвинена набагато краще, ніж в Україні, рівень життя вищий, за роботу платять більше. Але чи все настільки безхмарно у заокеанській державі, яка вважається найбільш розвиненою у світі? Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Дівчинка народилася  з 12 пальцями, але знайомі матері радять їх відрізати

Жінка розповіла, що її дитина народилася з 12 пальчиками – по одному зайвиому на кожній руці. Утім це не сприймають оточуючі і намовляють її видалити пальчики, поки дитя ще маленьке.

Сара Максон каже, що у її чоловіка є такі ж вроджені особливості, і він їх  передав доньці. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка прийняла феєрверки за солодощі – і отримала опіки обличчя, ясен та губ

48-річна жінка постраждала від опіків обличчя після того, як набила в рот міні-феєрверків, які, на її думку, були солодощами.

Ліза Бутройд каже, що знайшла різнокольорову коробку із веселими застібками серед льодяників.

Вона вирішила їх скуштувати, прийнявши за цукерки, але феєрверки вибухнули, залишивши нещасну в агонії з хімічними опіками губ і ясен. Більше – у газеті ЯСНО.

У Львові врятували трирічну дівчинку з рідкісним захворюванням

У Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит» хірурги провели складну операцію дівчинці, в якої була вроджена вада діафрагми: більша частина кишківника перебувала у грудній клітці. Про це повідомляє пресслужба «Охматдиту» у соцмережі. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чому корисно відвідувати лазню взимку?

Перший і дуже яскравий ефект, який відчувають на собі люди, які відвідують лазню, це стан шкіри.

Лазні бувають різних видів, але ефект від них в основному однаковий: нагріте повітря викликає рясне потовиділення. Пори шкіри відкриваються і разом з потом з організму виводяться продукти метаболізму. Однак щоб ефект від процедур для шкіри був кращим, лазню краще відвідувати так, як це роблять японці. Спочатку вони добре миються, щоб пори шкіри вже очистилися. Тоді в парильні піт виділяється ще інтенсивніше, а пори не забиваються. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Свекруха  порадила припинити приймати  протизаплідні – і тепер чоловік каже, що я вагітна не від нього і хоче розлучитися

Не всі чоловіки хочуть дітей… Та й жінки не всі. Але коли одне з подружжя мріє про малюка, а інше категорично відмовляється, у сім’ї виникають постійні конфлікти. І тут на порятунок приходить свекруха з нібито геніальною порадою. Але потім усе стає ще гірше. До редакції газети ЯСНО написала закарпатка Агнеса. Жінка просить поради, бо не знає, що робити далі, її родина руйнується. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Щодня о 10 ранку дружина починає пити, вже о 14 вона валиться з ніг

Що робити чоловікові, коли його дружина зловживає алкоголем. Він би й розлучився з нею, але вона є матір’ю його двох неповнолітніх дітей, тож чоловік боїться, що сам із доньками не впорається, тим більше що дівчата матір люблять. До газети ЯСНО звернувся з проханням допомоги закарпатець Петро. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

У мого чоловіка народилася дитина від коханки, а я не знаю, що тепер робити: відпустити його в нову родину чи закрити на все очі

Іноді чоловіки зраджують дружин і у їхніх коханок навіть  народжуються діти. Та як бути в цій ситуації законній дружині… тим більше коли з сім’ї зрадник іти не хоче. До редакції газети ЯСНО надійшов лист із Тячівщини від Оксани. Жінка благає дати їй пораду, як жити далі. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

20-річну дівчину викрала сімейна пара і сім років тримала у труні під ліжком. Випускали лише тоді, коли ґвалтували

• Її морили голодом, не давали води

• До неї чоловік під час катувань вбив попередню сексуальну рабиню

• За злочини садист отримав 104 роки ув’язнення

Вродлива 20-річна дівчина з довгим кучерявим волоссям і чарівною посмішкою поспішала на день народження своєї подружки. І коли усміхнена молода пара з дитиною зупинилася, щоб підвезти її, вона подумала, що їй поталанило. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Оголений чоловік сидів на лавиці і курив. На його шиї висіли кишки квартиранта, а в руках він тримав голову батька

Страшне вбивство, що сталося днями в Одесі, сколихнуло всю Україну.

Моторошні кадри затримання злочинця облетіли світові новинні канали.

Чоловік вийшов з будинку роздягненим, весь у крові. У руці він тримав людську голову, а на його шиї висіли кишки. Сусіди, що побачили чоловіка, не на жарт перелякалися і викликали поліцію. А молодик тим часом сів на  лавицю і закурив. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

«Залиш його!» – просила Мар’я, побачивши в зубах Сергія шматок м’яса з руки злодія

«А щоб собі, хлоп’яро недобра, сикалка відсохла! Ти знову помочив мені грядки!» – сердилася     старушенція

Ця історія трапилась на Рахівщині у Закарпатті. Там залишилося вже небагато вовків, але все ж поодинокі бродять, нікому не завдаючи нічого поганого. І в той же час там багато мисливців, які раді застрелити будь-яку звірину в лісі, у тому числі й сіроманця…. яких ці безсердечники  не люблять чомусь найбільше. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост