Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №8

Смертельні ігри дітей в Інтернеті

Хоч зараз дітям вчитися без Інтернету стало майже нереально через пандемію,  періодичне впровадження дистанційного навчання, яке нав’язується державою, та рідко коли батьки задумуються, що ще їхні сини та доньки роблять із телефоном у руках чи перед екранами комп’ютерів. І це – не завжди ігри… є набагато гірші розваги, які можуть закінчитись смертю. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Усі винні, лише  не я!

Чому закарпатці  так люблять критикувати інших

Кажуть, що слабких критика вбиває, а сильних робить сильнішими. Пора  знімати рожеві окуляри, адже інша народна мудрість стверджує, що лагідне теля двох матерів виссе. Як би там не було. а критика не подобається нікому! І сьогодні газета «ЯСНО» буде розбиратися. чому українці так люблять критикувати інших і зображати з себе невинну жертву, аби виправдатися у чужих очах. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

33-річна жінка переїхала на інший континент, щоб жити з 19-річним хлопцем, якого знала всього 10 днів

Кохання не знає кордонів і деколи заради почуттів жінки здатні на непередбачувані вчинки. Своє щастя дехто бачить лише поруч із чоловіком, навіть нехай він на більше, ніж 10 років молодший і живе в іншій країні. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка хотіла другу дитину, а народила одразу п’ятьох

Пара, яка хотіла ще одну дитину, була вражена на світ появою одразу п’ятьох. У родини вже була трирічна донька, та їм здалося, що для повного щастя не вистачає ще сина.

Горді батьки, Хізер Ленглі та її Присцилла Родрігес зі США, були вражені, коли їм повідомили новину, що замість хлопчика вони стануть батьками ще п’ятьох дівчат. Більше – у газеті ЯСНО.

Після аварії дівчина втратила чоло. Вона зламала кожну кістку на обличчі

Автомобіль летів зі швидкість 200 кілометрів за годину

Дівчина вирішила поділитися своєю історією, аби попередити інших водіїв не перевищувати швидкість, а пасажирів – не ставити ноги на панель.

Джип її хлопця вдарився об стіну, а подушка безпеки під ногами надулася. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Із якою поташкушкою ти, розпутнику, у гречку стрибав? Якій блудяжці, курвалю, квартиру зняв

Люся знайшла у кишені чоловіка ключі. Далі трапилось дещо несподіване

Люся дуже любила свого чоловіка. Ніколи не мала від нього секретів. Та і він не мав, аж поки одного разу не трапилось дещо несподіване.

Якось у суботу Василь пішов вигуляти собаку. Одягнув спортивну куртку, а та, у якій ходив на роботу залишилася вдома. Дружина тим часом взялася за прибирання. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чому краплі в ніс при нежиті є небезпечними

У слизовій носа містяться природні імуноглобуліни, інтерферон, фагоцити і багато інших складових, які активно пригнічують дію вірусів, а самовільне використання препаратів нівелює цей процес. Про це повідомила лікар Вікторія Савицька. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Почуття голоду допомагає приймати правильні рішення

В Утрехтському університеті вчені з’ясували, коли людині найкраще приймати рішення. Виявляється, найбільш правильні думки приходять у момент голоду. А ось на повний шлунок краще жодних рішень не приймати, щоб не припуститися помилки.

Це довів експеримент із групою добровольців. Людей розділили на дві групи. При цьому всім учасникам заборонялося до експерименту вживати їжу. Далі одній групі добровольців дали сніданок. Друга група продовжувала голодувати. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Дворічний хлопчик та чотирирічна дівчинка жили серед сміття і їли бродячих собак

• Всього мати мала п’ять дітей від різних чоловіків

• Крім підгузників, які використовували багаторазово, у хлопчика не було ніякої одежі

• Випорожнювалася вся родина прямо на підлогу у квартирі

Поліцейські врятували двох малих дітей із помешкання, вкритого  пліснявою, де вони жили серед купи сміття. Діти були у брудних підгузниках та їли м’ясо бездомних собак.

Чотирирічну дівчинку та її дворічного брата співробітники міліції знайшли в убогій квартирі, після того як зацікавлені сусіди повідомили про це органи влади. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Чоловік відрубав дружині голову, тіло спалив у печі, а дітям сказав, що мати поїхала у відрядження

Чоловік вбив свою дружину та спалив частини її тіла в дров’яній печі. 

За повідомленнями поліції, 48-річний Федір Крамар зізнався, що вдарив у скроню свою дружину та матір чотирьох дітей Марину Ільченко, якій було 35 років. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

31-річна жінка підробила аналіз ДНК і продала власну дитину парі з Китаю

Обман виявили, коли оформлювали дитині громадянство іншої країни.

Продала власну дитину парі з КНР: у Києві судитимуть “сурогатну матір”, яка підробила аналіз ДНК

У Печерському районному суді Києва готуються до розгляду справи про продаж жінкою власної дитини біологічними батьками. Підозрювана хотіла стати сурогатною матір’ю, утім, коли це не вдалося, вирішила піти на обман. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Автомобіль врізався у стовп. Але то була не просто аварія, а пасажирка холоднокровно зарізала водія

Пасажирка стверджувала, що водій поранив себе ножем у шию. Але характер і кількість пошкоджень на тілі чоловіка не свідчили про самогубство.

У Кривому Розі на одній з вулиць Довгинцівського району легковий автомобіль врізався у стовп. За кермом знайшли зарізаного водія, повідомляє управління Нацполіції в Дніпропетровській області в п’ятницю, 12 лютого. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Я вже сім років зустрічаюся з одруженим, але він не збирається розлучатися з дружиною

Що робити жінці, якщо чоловік, якого вона кохає, має родину. І йти з сім’ї він не збирається, а вона – відпускати його. До редакції газети ЯСНО написала закарпатка Тамара Курта. Жінка просить поради у ситуації, що склалася. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Я дав 10 тисяч доларів братові дружини, та він витратив їх не на лікування матері, а пропив

Що робити, коли стосунки в родині псуються. А тут іще й хвороба непомітно підкрадається і гроші зникають безслідно. До газети ЯСНО звернувся закарпатець Павло Майор. Чоловік просить поради в читачів, бо опинився у дуже непростій ситуації. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чоловік забирав безпритульних тварин і катував їх

4-місячне кошеня знайшли понівеченим, у нього були вирвані кігті, травмований ніс, він втратив голос, хрипів і кашляв

Чоловік в Енергодарі забирав до себе додому тварин, яких роздавали в соцмережі. Його запідозрили в живодерстві. Пізніше знайшли підтвердження цьому. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Коли люди накинули на неї мотузку, корова заплакала від страху, поки не побачила, куди її привезли…

Коли молочна ферма розорюється або закривається з різних причин, корови, як правило, потрапляють на бійню. Це знає кожен фермер. І саме це чекало корову на ім’я Емма. Розташована в Німеччині ферма, де Емма роками постачала господарів молоком і грошима, закривалася назавжди. Багато зоозахисників  вважають, що виробництво молока – це виключно нелюдський процес. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Мисливець, поїхавши на відстріл собак, убив єгеря і сяде на 3 роки

Суд засудив мисливця за вбивство з необережності.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на вирок.

1 січня 2020 року, приблизно об 11 год. 40 хв., неподалік села Чемерне Рівненської області чоловік випадково застрелив із мисливської рушниці єгеря. Потерпілий помер. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Пес знайшов на звалищі новонародженого хлопчика: зворушлива історія порятунку

Чотирилапий гавкав і довго біг за мотоциклістом, аж доки той не зупинився і не пішов за ним.

Пес із Філіппінів на ім’я Блекі невтомно біг за мотоциклістом, аби показати важливу знахідку.

На що так хотів звернути увагу чоловіка надокучлиий собака. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

68-річна жінка закохалася у 21-річного хлопця і дала йому 180 тисяч гривень

Початок. Продовження в наступному номері

• Жінка через Інтернет познайомилася з милим молодим хлопцем

• Ліза розквітла від кохання, бо більше 30 років не мала стосунків

• Різниця у віці в 47 років закарпатку не зупиняла

Жінка планувала вийти заміж за хлопця, бо просто втратила голову від молодого красеня, який використовував її для того, щоб мати з чого водити у кафе дівчат. Вона запевняє, що її коханець був неперевершеним і час, проведений з ним, був найкращим у її житті. Вона божеволіла від щастя і вперто не помічала того, що виходити нікуди в люди молодик із нею не хотів. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Поліцейський оголосив себе Ісусом Христом і написав 10 томів продовження Біблії

Екс-даїшник-поліцейський 59-річний Сергій Тороп широко розгорнув релігійну діяльність і має дуже багатьох сподвижників. Він вважає себе реінкарнацією Ісуса Христа, хоча раніше заявляв, що Ісус стежить за людьми з неба. Більше – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост