Бездушний господар зачинив цуценя у холод на балконі. Малюк мало не загинув. Щастя, що врятували патрульні

Страшна подія трапилася у Львові. Просто не вкладається в голову бездушність деяких людей! Як же можна жорстоко поводитись із тваринами, за яких вони ж, коли принесли їх додому, нібито взяли на себе відповідальність, пише газета ЯСНО.

Патрульні врятували цуценя, якого господар зачинив на балконі свого будинку. Собака трусився від холоду і жалібно скавулів. Тваринку назвали Айсом, тепер його життю нічого не загрожує.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 26 січня близько 16:00 стурбовані мешканці з вулиці Раковського зателефонували на лінію 102 і розповіли, що в одному із будинків на балконі більше години скавулить цуценя.

У будинку, де цуценя опинилось в пастці, світло було ввімкнене, проте двері правоохоронцям ніхто не відчинив. У 43-річного мешканця цього будинку був вимкнений телефон. Тож поліцейські зателефонували до його матері і жінка дала дозвіл на порятунок цуцика.

Мати власника будинку пояснила копам, що собачка сходила в туалет в оселі, тож її син так його покарав – в холод зачинив бідолаху на балконі. За словами жінки, чоловік, мабуть, напився і спить, тому й двері не відчиняє. Також вона попросила забрати собаку.

Поліцейські знайшли драбину і один з патрульних зняв цуценя з балкону. Собака була дуже налякана та трусилась від холоду. Інспектори назвали його Айсом (Мороз), адже він так довго просидів на холоді.

Врятованого собаку тимчасово прихистили сусіди. Згодом інспектори встановили особу жінки, яка продала цуценя чоловікові за 100 гривень. Коли він вийшов на зв’язок, вона приїхала і, повернувши йому гроші, забрала цуценя. Тепер здоров’ю чотирилапого нічого не загрожує і вже є охочі забрати його в свою родину • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост