Коли вже ту стару клячу у пенсію відправлять? Чому закарпатці недолюблюють колег

Кажуть, що слабких критика вбиває, а сильних робить сильнішими. Пора  знімати рожеві окуляри, адже інша народна мудрість стверджує, що лагідне теля двох матерів виссе. Як би там не було. а критика не подобається нікому! І сьогодні газета «ЯСНО» буде розбиратися. чому українці так люблять критикувати інших і зображати з себе невинну жертву, аби виправдатися у чужих очах.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Колеги, робота

Багато  критики лине з вуст закарпатців на тих, із ким доводиться проводити набагато більше часу, ніж із домашніми – на колег.

Найчастіше найгіршим у очах підлеглих бачиться начальство.

«Та коли вже ту стару клячу у пенсію відправлять? Компасирує усім мізки, перепочинку від неї немає. То їй те, то інше не подобається. То їй звіти якісь подай, то плани уроків. А дідька лисого не хоче?!» – якось поскаржилась одна вчителька на директорку.                                                                                                                                                                                                                     

Її подруга, що працює на приватній фірмі підтримала:

«Хоч не кажи! І в нас гадючник справжній. Уявляєш, учора шеф змусив мене на цілу годину на роботі затриматись, а в мене ж удома діти, родина! Не шеф, а монстр справжній. Щоб його чорти, бовдура, забрали… Твою хоч колись замінять, а цей піде лише тоді, коли з кабінету його вперед ногами винесуть!»

Напевно, ця молодиця не подумала над тим, що якщо власник фірми помре, то й їй іншу роботу шукати доведеться, або над тим, що якби вона три години робочого часу не влаштувовала кавування та перекури, затримуватися увечері б не довелось. Але така логіка наших людей, що скалку в очах іншого побачити легко, а у своїх і колоду не видно. І подібних ситуацій  лише в різних варіаціях може бути безліч!

Буває, звісно, що не складаються стосунки і з кимось із колег, тоді цю людину пробують зацькувати, а якщо ще є підтримка від когось – то взагалі… Нерідко в такому випадку тому, на кого хтось зуб має, навіть доводиться йти з роботи, коли терпіти стає несила • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост