Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №48

Пандемії коронавірусу немає і ніколи не було

Про це відкрито заявляє  народний депутат України

Страшне залякування коронавірусом, що почалося два роки тому, не лише не припиняється, але й набирає все більших обертів. Якщо спочатку це робили люди, далекі як від чиновницьких крісел, так  від медицини у Інтернеті та на вулицях, то зараз це роблять більшість представників влади і як рупор використовують усі можливі і неможливі важелі – телебачення, газети, сайти, соцмережі. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Януковича запросили до України

Колишньому гаранту в Україні за всі злочини загрожує 13 років ув’язнення

В офіційному акаунті України Twitter відреагували на звернення експрезидента-втікача Віктора Януковича щодо чергових роковин Майдану. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Чому в Україні так швидко падають рейтинги президентів

Рейтинг Володимира Зеленського після половини пройденого президентського строку суттєво скоротився і в останні місяці продовжує відчутно зменшуватися.

Останні опитування трьох соціологічних компаній демонструють схожі тенденції. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Клімкін пояснив, чому Румунію взяли в ЄС, а Україну – ні

Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін в інтерв’ю розповів, чому Румунію взяли в Європейський союз та НАТО, а Україну досі ні. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Усе життя працював начальником, а на схилі літ лишився сам у хаті зі щурами

У вересні цього року Петро Демчук зустрів 80-річчя. Але в день ювілею не було ні пишного застілля, ні подарунків від дітей чи внуків. Замість гостей у хаті – чорно-білі світлини на стінах та щурі по кутках. Замість гостинців – сумні спогади про молоді роки, поважні посади, чималі прибутки. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Щоб до 100 літ дожити, енергію жінка черпає з… холодної води

Попри поважний вік, а Кулина Радченко відсвяткувала 100 років, вона і нині залишається привітною та енергійною. А ще – дуже доброю та комунікабельною. Тож в день народження привітати жительку міста Сновськ, що на Чернігівщині, зібралося чимало родичів, друзів, сусідів. Більше – у газеті ЯСНО.

Відхаркувала кров і померла після збільшення сідниць: 38-річну жінку вбила “ін’єкція краси”

Жінка почувалася зле, але повернулася за “другою дозою”.

У США 38-річна жінка померла за кілька днів після ін’єкції в сідниці. Смертельний укол, підозрюють, їй зробила 47-річна “консультантка з краси”, яка не мала сертифікату на силікон і неправильно ввела його шприцом. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Жінка жорстоко зарізала свого чоловіка в день його народження

Убивство сталося в селі Шарин, що на Уманщині. Під час святкування Дня народження чоловіка між ним та його дружиною сталася сварка. Жінка декілька разів вдарила його ножем. Врятувати чоловіка, на жаль, не вдалося. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Вбили сина за пенсію матері

Крики під час вбивства почув мешканець сусідньої квартири.

У Шепетівці двох чоловіків 33 та 37 років підозрюють у жорстокому вбивстві їх 50-річного знайомого. За повідомленням поліцейських, останній втратив життя через пенсію своєї матері. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Щодня у стані алкогольного сп’яніння: мати ледь не закатувала місячне немовля

Правоохоронці отримали повідомлення від 61-річної черкащанки, про те, що її 30-річна донька неналежним чином доглядає за своєю новонародженою дитиною. Щодня перебуває у стані алкогольного сп’яніння, тим самим наражає немовля на небезпеку. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт поліції Черкаської області. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Поки поліція розшукувала, чоловік вбив жінку на очах у її дітей: подробиці моторошної розправи

У селі Кладьківка Чернігівського району Чернігівської області чоловік на очах у дітей вбив їхню 32-річну матір. Неповнолітні звернулись до правоохоронців, проте копи не змогли знайти адреси, яку ті назвали. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Безлюдний острів продають усього за 70 тис. доларів

Новий власник зможе реалізувати там свої ідеї.

У Шотландії виставили на продаж безлюдний острів за 70 тис. доларів. Новий власник зможе реалізувати там свої ідеї. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Дівчина робить дивовижні картини з овочів

В рамках проєкту Creativity With Food Хун протягом одного місяця кожен день створювала твори мистецтва з харчових продуктів та їх залишків. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Пара не могла собі придбати будинок, тому купила човен і дуже щаслива

Він настільки дешевий, що жінка змогла кинути роботу і заощадити  8 тисяч фунтів (288 тисяч гривень) на рік

Молода пара радіє, що зараз економить понад 669 фунтів стерлінгів (24 тисячі гривень) щомісяця після того, як вирішила припинити пошуки житла та перейшла жити  на човен. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Дівчина врятувала малюка горобця і тепер він живе у комфортабельних умовах

Птах щоденно літає на вулицю, але неодмінно повертається додому.

Дівчина врятувала малюка горобця і тепер він живе у комфортабельній клітці. Птах щоденно літає на вулицю, але неодмінно повертається додому. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Пес працює рятувальником, але найкраще йому вдається рятувати від поганого настрою

Смішити людей у собаки виходить чудово.

Цей пес працює рятувальником, але, судячи з його фото, врятувати він може хіба що від поганого настрою. Смішити людей у пса виходить краще. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Ведмідь обладнав собі нору для зимової сплячки прямо під житловим будинком

Непроханого гостя виявив пес

Восени ведмеді, які накопичили за літо жир, готуються до стану глибокого сну — впадають в сплячку. Час відходу до сну, а також тип барлоги, який вважає за краще ведмідь, залежать від клімату, рельєфу та інших факторів. У лісистій місцевості ведмідь готує собі лежбище, викопуючи яму або невелику печеру в землі під великими каменями, корінням або стовбуром дерева, що впало, а в горах він знаходить природні поглиблення: печери і гроти. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Яких людей потрібно терміново викреслити зі свого життя, щоб стати щасливішими

З ким не варто товаришувати

Погані і токсичні люди є в оточенні майже кожного з нас. Вони отруюють наше життя і позбавляють удачі, тому психологи назвали 4 типи людей, з якими вам варто перестати дружити. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Яким чином онуки можуть зробити життя своїх дідусів та бабусь довшим

Наявність онуків дає можливість літнім людям жити довше.

Майже усі бабусі і дідусі невимовно раді появі онука або онуки. Уся суворість, яку вони проявляли до своїх дітей, кудись випаровується, і вони починають балувати малюка солодощами, іграшками, виконувати будь-які забаганки. Вчені вважають, що турбота про онуків продовжує життя людям похилого віку більше ніж на 10 років. Ми підготували для вас кілька фактів, які підтверджують це. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Чому закарпатці досі вірять у прикмети та бояться повішеників

Закарпатці  – люди надзвичайно забобонні. Досі багатьох переслідують різні потойбічні страхи, досі в деяких селах виконуються не зовсім зрозуміли обряди. Тож від чого найбільше боялися наші пращури? Як ставились до покійників? Чому лаяли і проклинали інших?  Про це та інше газета «ЯСНО» розповів етнограф, дослідник демонології та народної магії Василь КОРОЛЬ. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Помираючи на лікарняному ліжку, поклала на груди Біблію… та зцілилася

«Я не буду називати ні свого прізвища, ні села, де проживаю. Бо не хочу слави чи уваги. Але якийсь внутрішній голос спонукав узяти вашу газету, знайти номер телефону редакції, набрати і  розповісти про ті дива рятунку, які Бог дарував мені», – такими словами розпочалося наше знайомство з пані Любов’ю. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Помираючи на лікарняному ліжку, поклала на груди Біблію… та зцілилася

«Я не буду називати ні свого прізвища, ні села, де проживаю. Бо не хочу слави чи уваги. Але якийсь внутрішній голос спонукав узяти вашу газету, знайти номер телефону редакції, набрати і  розповісти про ті дива рятунку, які Бог дарував мені», – такими словами розпочалося наше знайомство з пані Любов’ю. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Перегляд телевізора погіршує пам’ять у літніх людей — висновок вчених

Також страждають й судини головного мозку.

Перегляд телевізора більше трьох годин на день значно погіршує пам’ять у літніх людей. До такого висновку дійшли британські дослідники. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

8 дітей народила, а на старості води не було б кому подати, якби не чужа, підкинута дівчинка

Іноді чужі люди стають ріднішими за тих, кого ми називаємо родиною. І чому так стається – одному Богу відомо. Дивна історія трапилася з закарпаткою Катериною і вона нею вирішила поділитися з газетою ЯСНО. Подробиці – у газеті ЯСНО.

У 20 думала, що життя прожите дарма, але в 50 сталося таке, завдяки чому зрозуміла, що все тільки почалося

Часом наша доля складається не так, як нам хочеться і ми нарікаємо, що нам не таланить. Але Бог знає краще, що потрібно і через випробування він часто готує людей до великих звершень. Так сталося і з закарпаткою Юлією  • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост