Британські ЗМІ про надад Путіна на Україну: треба задушити російську економіку

Борис Джонсон сьогодні пообіцяв “загальмувати” Росію жорсткими санкціями після того, як Володимир Путін завдав Україні “огидну і варварську” війну.

У рідкісному зверненні до народу прем’єр-міністр пообіцяв, що кремлівський тиран заплатить за розв’язання «припливної хвилі насильства» над «невинним народом», пише .thesun.co.uk

Сьогодні вдень Борис Джонсон виступає на телебаченні
Сьогодні вдень Борис Джонсон виступає на телебаченні
На кадрах видно, що Чугуївський військовий аеродром горить після удару
На кадрах видно, що Чугуївський військовий аеродром горить після удару
На обложеній Україні спала зоря - на знімку горить Чугуївський військовий аеродром на околиці Харкова після удару Росії Кредит: East2West
На обложеній Україні спала зоря – на знімку горить Чугуївський військовий аеродром на околиці Харкова після удару Росії

Бомби та ракети почали падати на Україну на світанку невдовзі після того, як Путін оголосив війну країні в жахливому телезверненні.

Закривавлені мирні жителі були зображені на світлинах. Вони спотикаються через уламки після того, як авіаудари завдали ударів по низці великих міст, включаючи столицю Київ.

Джонсона розбудили о 4 ранку для термінового дзвінка з президентом Володимиром Зеленським перед тим, як очолити зустріч Кобри в Уайтхоллі.

У своїй чотирихвилинній телевізійній заяві він сказав: «Наші найгірші страхи тепер справдилися, і всі наші попередження виявилися трагічно точними.

«Президент Росії Путін розв’язав війну на нашому європейському континенті».

Пізніше прем’єр-міністр сказав, що прийде до парламенту, щоб оприлюднити “масовий” пакет санкцій у спільних зусиллях Заходу задушити російську економіку.

ЗакарпатПост