Сестри Галя та Леся Тельнюк презентують в Ужгороді «мiстерiю слова й музики»

Виступи «Сестер Тельнюк» – це театральне дійство з власною драматургією і особливою схемою розгортання образів, це розмова Сестер між собою і водночас щирий діалог із кожним глядачем.

«Сестри Тельнюк» – єдина гармонія двох. Слова Галі та музика Лесі переплітаються так, що глядач занурюється в особливий світ мрій, образів, спогадів, асоціацій. Це справжній простір без меж. Ідеальний синтез музики та слова.

Про них говорять: «ковток свiжого повітря», «лiки вiд розпачу», «мiстерiя слова й музики», «останнiй бастiон високої поезiї та музики у просторi сучасної української пiснi», «музика великого міста», «adult alternative». У музиці Сестер звучать близькі кожному почуття, думки, де електрично-швидко біжать образи близьких і далеких. Щось таке живе у душі кожного з нас.

Академічний симфонічний оркестр Закарпатська Обласна Філармонія (диригент – Вікторія Свалявчик-Цанько) та Тельнюк: сестри запрошують всіх послухати релігійні композиції покладені на музику в різні часи та тексти написані поетами різної конфесійної приналежності.

У програмі композиції на слова Богдана-Ігоря Антонича, Тараса Шевченка, Кароля Войтили (папи Івана-Павла ІІ), Пауля Целана та Галі Тельнюк.

У неділю, 10 квітня у сквері Марії Терезії (біля Ужгородського Хрестовоздвиженського греко-католицького Катедрального Собору) вул. Капітульна.

Початок о 15-й годині.