Замордовані собаки: окупанти шукали фашистів серед тварин?

Про це заявила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр під час брифінгу у Медіацентрі “Україна”.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

“Ворог вчиться з нами воювати. Якщо спершу вони були дезорієнтовані, то зараз підлаштовуються під нашу тактику… Вчаться воювати з нашою оборонною стратегією”, – розповіла Маляр, пише ТСН

Також, за її словами, росіяни масово застосовують терор проти цивільного населення. Мирних мешканців піддають тортурам, їх гвалтують та вбивають. Росіяни знищують все на своєму шляху, передусім, цивільну інфраструктуру. Уже зруйновані сотні лікарень, шкіл, дитсадків. 

“Деякі речі приголомшують уяву людини у 21 столітті. Росіяни вчиняють звірства щодо матері на очах дитини або щодо дитини на очах у матері… Коли ми заходимо у звільнені міста, ми бачимо наслідки варварства, яке можна порівняти лише із Середньовіччям. Трупи замордованих людей, безліч замордованих тварин. І тут виникає питання, чи вони шукали фашистів і серед тварин?”, – каже вона.

Ганна Маляр зазначила, що російська політика терору включає блокування гуманітарних штабів, евакуації мирних мешканців із зони бойових дій, постачання допомоги на окуповані території. 

Жертвами варварської війни часто стають неповнолітні. Наразі вже відомо про 167 загиблих і 279 поранених дітей внаслідок російського вторгнення до України.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост