Окупанти насильно вивозять людей з лікарень Маріуполя – міськрада

Зараз відомо, що окупанти насильно вивезли не менше 40 тисяч жителів Маріуполя.Персонал та пацієнти міської лікарні №4 ім. Мацука були примусово вивезені з Маріуполя

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Російські загарбницькі війська насильно вивезли персонал і пацієнтів з ще однієї лікарні Маріуполя.

Про це йдеться в повідомленні міської ради Маріуполя в Telegram,пише УНІАН

Зокрема, персонал та пацієнти міської лікарні № 4 ім. Мацука були примусово вивезені з Маріуполя на тимчасово окуповану територію України.

“Відомо про те, що в медичний заклад прийшли озброєні люди, які в ультимативній формі повідомили, що лікарі та пацієнти повинні виходити та сідати в транспорт окупантів. Виснажені й налякані люди були змушені виконати накази російських терористів. Що буде далі з вивезеними людьми – невідомо. Раніше вже були підтверджені випадки, коли людей відправляли в депресивні регіони Росії”, – йдеться в повідомленні.

У міськраді зазначили, що зараз формується єдина база незаконно депортованих людей для того, щоб потім повернути кожного маріупольця в Україну.

“Ми вже розуміємо, що окупанти насильно вивезли не менше 40 тисяч жителів Маріуполя. Наша мета – створити дієвий механізм повернення цих людей. Це складна робота, яку ми ведемо в повній координації з Павлом Кириленком, головою Донецької обласної Військової адміністрації”, – додав міський голова Вадим Бойченко.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост