У разі застосуваня росією хімічної зброї в Україні Британія обіцяє діяти без НАТО

Міністр збройних сил Великобританії припустив, що Британія могла б піти на допомогу Україні самотужки, відповівши безпосередньо на атаку Путіна з хімічними атаками в Україні.

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Джеймс Хеппі сказав, що російський президент помиляється, якщо думає, що відповідь на його використання забороненої зброї вимагає голосування в НАТО.

Він говорив після повідомлення про хімічну атаку на українських військових у Маріуполі з боку російських військ, які відчайдушно прагнуть їх витіснити, пише dailymail.

Раніше цього тижня солдати полку «Азов» заявили, що страждають від задишки, роздратування очей і м’язових спазмів, імовірно, після викиду таємничого білого газу з російського дрона. 

Залишаються побоювання, що все більш відчайдушний Путін може застосувати хімічну зброю.

Вчора пан Хеппі сказав: «Було багато випадків, коли країни діяли в односторонньому порядку у відповідь на обурення, і в інших випадках, коли менші двосторонні чи тристоронні відповіді швидко збиралися разом».

«Президент Путін не може думати, що для нього є безпека, якщо він знає, що необхідно досягти міжнародного консенсусу. Це не повинно бути через НАТО».

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост