У Держдепі США заявили, що Росія “проводить кампанію з терору” в Україні

Росія не лише вторглася в Україну, а й “проводить кампанію терору” в цій країні.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Таку заяву зробив речник Державного департаменту Нед Прайс, пишу УНІАН із посиланням на Голос Америки.

“Росія не лише здійснила вторгнення, не лише розгорнула війну, вона проводить кампанію з терору, кампанію жорстокості, кампанію підлої агресії проти народу України. І тому, коли йдеться про те, що ми бачили щодо ударів по Львову, чи ударів по околицях Києва, або того, що ми бачили в Маріуполі, Харкові або у Бучі, це все чіткі ознаки, – сказав Прайс. – Це яскраві свідчення кампанії жорстокості, кампанії з терору, яку росіяни ведуть проти народу України”.

Крім цього, як повідомляє Reuters з посиланням на неназваного висопосадовця Пентагону, за Маріуполь і досі точаться бої. “За нашою оцінкою, боротьба за Маріуполь і досі триває… місто залишається під загрозою авіаударів і бомбардування з повітря й артилерії”.

Хоча раніше у Росії заявляли про повний контроль над містом.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост