Українська біатлоністка замінила спортивну гвинтівку на автомат і попереджає росіян. «Я дуже добре стріляю»

Українська біатлоністка Христина Дмитренко мала виступити в Італії в лютому, але все змінилося через жах війни, яку спричинила Росія. 22-річна спортсменка обміняла спортивну гвинтівку на автомат і пішла на фронт захищати Батьківщину.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Українська біатлоністка Христина Дмитренко ще 14 лютого була на зборах у Карпачі, де готувалася до наступних стартів. У її планах були виступи в Швейцарії, а потім в Італії, пише польське видання fakt.pl

Українська біатлоністка, яка захищає країну: Я дуже добре стріляю

Однак її життя, як і життя мільйонів людей у ​​всьому світі, змінилося 24 лютого з російською агресією проти України. – Я прокинувся з попередженням, що друг почав війну. Друзі з Чернігова та Києва надіслали знімки фільму жахів, який їм довелося пережити. Ми всі розуміли, що додому їхати неможливо, – каже гравець, якого цитує МЗС України.

22-річна дівчина вже шість років представляє Національну гвардію України під час виступів. Як вона зазначила, вона не змогла залишитися осторонь від усього цього і вирішила замінити біатлонну гвинтівку на автомат і рухатися захищати свою країну.

– Я ніколи не думала, що в моєму житті буде так. Ніхто не міг це уявити. Але я не боюся ворога. Я дуже добре стріляю, тому в окупантів не буде шансів, – сказала вона.

Дівчина впевнена, що Україна виграє цю війну. – Я тимчасово поміняю біатлонну гвинтівку на автомат, але яка б зброя не була в моїх руках, чи я на змаганнях, чи в армії, я буду триматися до кінця! – запевняє вона.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост