Іронія долі! Донька путіна Тихонова любить Зеленського

Молодша дочка путіна має дитину від танцюриста Ігоря Зеленського.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: [email protected]

Про це йдеться у спільному розслідуванні журналістів російського видання “Важные истории” і німецького Spiegel.

Зеленський – відомий російський артист, який 2016 року очолив Баварський державний балет та відтоді проживав у Німеччині. Приблизно тоді ж Катерина Тихонова, дочка путіна, розійшлася зі своїм чоловіком Кирилом Шамаловим та почала дуже часто літати до Мюнхена, де працював Зеленський. У своїх поїздках вона, зокрема, користувалася іншим паспортом, виданим на прізвище Кузнєцова.

За даними журналістів, наприкінці 2019 року Тихонова остаточно переїхала до Баварії.

2017 року Тихонова народила дочку. Її по батькові – Ігорівна.

На початку квітня 2022 року Ігор Зеленський пішов з Баварського балету. Офіційно – за сімейними обставинами, але, найімовірніше, через відмову засудити росію за воєнну агресію проти України.

Де зараз перебувають Зеленський та дочка Путіна, журналісти не знають.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост