У Чехії сильний вітер пошкодив наметове містечко, в якому перебуває частина біженців з України


Сьогодні вночі сильний вітер пошкодив наметове містечко, в якому перебуває частина біженців з України в празькій Трої. Проте пожежникам вдалося повністю відновити роботу табору вночі, повідомив ČTK сьогодні вранці їхній речник Мартін Кавка. Декілька підрозділів професійних та добровільних пожежників разом із персоналом табору негайно розпочали ліквідацію наслідків негоди. “О 2:00 роботу табору повністю відновили, біженців розмістили на шезлонгах”, – сказав Кавка, пише blesk.cz

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: [email protected]

У наметовому містечку між вулицею Повлтавською та міською кільцевою дорогою з минулих вихідних розміщується частина українців, які чекають на підтвердження особи. Він розрахований на 150 осіб. Ураган, який супроводжувався сильним вітром, обрушився на Чехію у п’ятницю ввечері та пошкодив декілька наметів та огорож у таборі. Тому біженців пересадили до двох евакуаційних автобусів.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост