На війні загинув ще один Герой із Закарпаття Олег Губаль

На жаль, війна забирає найкращих!

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про сумну звістку повідомив румунський доброволець Radu Hossu

“Коли я потрапив у його команду, то подумав, що він командир, бо він мав імпонувальне, серйозне ставлення і гарно розмовляв англійською.

Пізніше я дізнався, що Олег не був командиром взводу, але він був одним з найдосвідченіших, в тому числі в миротворчих військах К4 і його всі поважали.

Він пішов добровольцем на війну з першого дня, бо відчував, що це єдиний спосіб захистити свою сім’ю, свою країну та цінності, у які він вірив все своє життя: справедливість, справедливість, свободу. Можливо, все це йшло з його щоденної професії, бо він працював у правовому полі і всім серцем зневажав корупцію, яку вважав раком суспільства.

Тижні, які я проводив із ними, він лежав у мене на голові, коли я спав довше, наче охоронець. Він подбав про мене і багато чому навчив. Про війну, життя і повагу до природи, яку він мав. Деталі, які я буду детально розписати, коли напишу про всі свої переживання тут.

‘Моя сім’я велика. У мене дружина, двоє дітей, собака і мої хлопці звідси” – Олег Губаль. Батько, свободоборець, товариш, любитель природи і мій охоронець.

Олег, за ці 2 місяці я мав можливість познайомитися з ним, він був прикладом цілісності, здорового глузду, товариства та спокою в кризових ситуаціях.

З вчорашнього дня, після того, як машина, в якій він був на рятувальній місії наших товаришів, була знищена російською зброєю, я впевнений, що зі мною нічого поганого не станеться. Тому що Олег мій охоронець звідти!

Фото з кліпу, який я зняв з ним 5 днів тому, коли сказав йому, що знімаю для румунів (для вас, хто за мною слідкує): “передавайте привіт і передайте їм, що я завжди вважатиму їх своїми друзями! “”.

Олег, дякую і нехай твій шлях буде легким!

Слава моєму герою!”, – зазначив він.

Слава Герою! Вічна пам’ять! Співчуття рідним і побратимам!

ЗакарпатПост