Сотні тисяч росіян скаржаться на війну путіну

З підтримкою війни в росії може бути не так гаряче, як рутін намагається сказати світові. За перші чотири місяці цього року до Офісу президента росії надійшло майже 1,2 мільйона скарг на Міністерство оборони, пов’язаних із війною в Україні, попереджають слідчі на сайті «Важние історії».

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

«У 2022 році кожна четверта скарга до президента стосувалася війни. (Росіяни) скаржилися в Міноборони більше, ніж за останні шість років», – пише чеське видання novinky.cz

Враховуючи, що у росіян практично не було іншого законного варіанту протистояти війні, вони, очевидно, вирішили звернутися безпосередньо до глави держави. У такому разі закон забороняє притягувати громадянина до відповідальності.

“Скарги до президента стали єдиним способом дізнатися про зниклих солдатів і висловити невдоволення війною”, – пише сайт.

Найбільше скарг на Міністерство оборони надійшло у квітні – майже 624 тисячі, що більше, ніж за попередні три місяці разом. З них майже 56 тис. прямо посилалися на «розгортання російських військ за кордоном», а 42 тис. – на «розшук полонених та зниклих безвісти» членів сімей.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост