Путін звинуватив США, заявивши, що американці вважають себе «посланцем Бога на Землі»

Президент росії володимир путін  сьогодні звинуватив США в тому, що вони видають із себе бога і ставляться до країн як до «колоній», відкидаючи наслідки санкцій у своїй промові на економічному форумі під назвою « російський Давос».

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

На тлі тривалого засудження США та їхніх союзників 69-річний путін попередив, що «ніщо не буде таким, як раніше», виступаючи на Петербурзькому економічному форумі більш ніж на 90 хвилин  пізніше, ніж очікувалося, після того, як подія зазнала кібератаки, пише британське видання Daily Mail

Коли він врешті вийшов на сцену, виступив із завуальованою погрозою олігархам, які думають про вихід з його режиму. 

«Безпечніше у вашому власному домі», — сказав він. – Ті, хто не хотів цього слухати, втратили мільйони за кордоном».

путін провів більшу частину 73-хвилинної промови, зосередившись на своїх нотатках, оскільки він попередив, що росіяни «сильні люди і можуть впоратися з будь-яким викликом».

Він сказав: «Ми, як наші предки, вирішимо будь-яку проблему, про це говорить вся тисячолітня історія нашої країни».

путін попередив США та їхніх союзників, що «думають, що вони перемогли», і сказав, що війна москви в Україні стала «виручалочкою-виручалочкою для Заходу, який звинувачує росію в усіх проблемах». 

Він додав, що США вважають себе «посланцем Бога на Землі», і що західні санкції були засновані на хибній передумові, що росія не має економічного суверенітету.

ЗакарпатПост