На Хустщині 43-річний чоловік встромив племіннику ніж у груди

Вчора до поліції Закарпаття надійшло повідомлення від мешканця села у Хустському районі. Чоловік заявив, що його сусід вдарив ножем свого племінника.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

Правоохоронці з’ясували, що близько 23 год між 35-річним потерпілим та його 43-річним дядьком виникла сварка. Старший чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на своїй кухні схопив зі столу ножа та вдарив ним племінника у груди. 

Зрозумівши, що накоїв, зловмисник втік з місця злочину. Рідні потерпілого викликали на місце медиків, які діагностували у того колото-різане поранення правої легені. Наразі потерпілий знаходиться у реанімації. 

Працівники кримінальної поліції Хустського районного управління за кілька годин розшукали зловмисника,  який намагався сховатися у полі, неподалік їх села. Фігуранта затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Його дії кваліфікували за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 8 років. Слідство у справі триває, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост