“Були дуже світлі й довго мріяли про дитину”: як згадують пару, що загинула від удару в Києві

Вікторія та Богдан Замченки загинули від удару дроном-камікадзе Shahed-136 по середмістю Києва 17 жовтня. Їхні тіла витягли з-під під завалів житлового будинку. Вікторія була на шостому місяці вагітності. Суспільне записало спогади про подружжя їхньої подруги Анни Петрукової та одного з клієнтів магазину GoodWine, де працювала Вікторія.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

У це складно повірити, та й не хочеться. Вони були дуже світлими людьми й мали сильні почуття одне до одного: не вдавали сім’ю, а були нею. Разом ще з 2012 року. Спочатку жили у Рівному, а у 2014 році переїхали до Києва. У цій двокімнатній квартирі на Жилянській прожили майже 3 роки, пише Суспільне.

Віка була тактовна, ніжна, освічена, вміла підтримати. Ніколи не гналась за брендами, грошима. Прагнула допомогти мамі, яка залишилась у Рівному.

Коли почалась повномасштабна війна, Віка тимчасово поїхала до Рівного. Ми тоді ще обговорювали з дівчатами, хто що поклав у тривожну валізку: хтось вишиванку, сукню… А Віка тоді спитала: “А що, так можна було?!” і розсміялась. Бо вона поклала до валізки розкладний ніж, мала все необхідне для життя в екстремальних умовах. Вони з Богданом завжди раціонально підходили до справ та речей.

У Київ повернулись у липні. У цьому не було необхідності — Богдан достатньо заробляв, цього вистачало для них обох. Але Віка хотіла повернутись на улюблену роботу (Вікторія працювала сомельє в київському магазині алкоголю GoodWine — ред.).

Вони довго хотіли дитинку, мріяли про це. Коли Віка завагітніла і сказала нам про те, всі були щасливі разом з ними.

Мені б хотілося, щоб у нас в суспільстві було більше таких людей, як вони.

ЗакарпатПост