На Закарпатті запрацювало ще одне релоковане підприємство з Харкова

Про це повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Нині Закарпаття – надійний тил, який, зокрема, працює над розвитком економіки, допомагає вимушеним переселенцям, дає можливості для діяльності місцевого й релокованого бізнесу.

Одна з компаній, котра переїхала на Ужгородщину з Харкова, днями отримала першу частину фінансової допомоги від Ощадбанку за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Йдеться про ТОВ «Техно-Друк».

Підприємство перезапустило на Закарпатті виробництво етикеток для харчових продуктів, напоїв, побутової хімії тощо. Сьогодні в команді компанії близько 20 евакуйованих працівників. Роботу в «Техно-Друк» знайшли й троє вимушених переселенців, які раніше переїхали на Закарпаття.

Протягом 6 років підприємство виконує індивідуальні замовлення на ринках України та Центральної Азії, а зараз планує працювати й на європейському. Аби покращити процес виробництва і вийти на новий рівень, ТОВ вирішило скористатися фінансовою підтримкою від держави. Попередньо кошти планують спрямувати на закупівлю сировини й матеріалів.

Це позитивний досвід для Закарпаття. Бачимо, що програма «Доступні кредити 5-7-9%» дійсно допомагає нашим підприємствам, мотивує працювати далі. Тож упевнений, що така допомога сприятиме розвитку бізнесу в регіоні.

ЗакарпатПост