Закарпатські військові “шаркані” з ТрО Анна та Сергій одружилися у військовій частині в Харкові

Українські воїни успішно захищають нашу державу від численних навал окупантів. Проте життя в цей момент не зупиняється й саме любов до рідних потроює сили захисникам і захисницям, надихає їх на нові ратні подвиги.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

Про це повідомляє у соцмережі 68- Окремий Батальйон Територіальної Оборони Закарпаття

Через бойові дії в Харкові акт про укладення шлюбу офіційно засвідчив командир військової частини АО 7080 . Адже відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 р. № 213 «Деякі питання державної реєстрації шлюбу в умовах воєнного стану» значно спрощено процес одруження для армійців.

— Укладення шлюбу в умовах бойових дій демонструє кожному з нас, що війна у будь-якому разі закінчиться нашою перемогою, — каже командир батальйону. — Тому наші військовослужбовці вже зараз будують фундамент свого щастя й упевнено дивляться у майбутнє своєї країни.

Тому від всього складу 68-батальйону, хочемо привітати молодят.

Побратима Сергія бійця РВП та його кохану дружину Анну та побажати їм кохання, здоров’я, розуміння один одного та всім нам перемоги.

Слава Україні!

68-батальйон Територіальної Оборони Закарпаття “Закарпатські Шаркані “

ЗакарпатПост