Всім обленерго доведені ліміти споживання: при їх перевищенні будуть застосовані аварійні відключення

Укренерго повідомляє, що погодні умови ускладнюють ремонт електромереж.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Станом на 18 грудня триває процес відновлення роботи енергосистеми. Атомні станції вийшли на максимально можливу потужність в умовах пошкодження енергетичної інфраструктури. Виняток – окупована Запорізька АЕС продовжує знаходитись в режимі зупинки блоків.

Обсяги споживання електроенергії збільшились у порівнянні з суботою, що вплинуло на показники дефіциту в системі. Причина – як пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури під час 9 ракетного удару, так і сезонне зниження температури.

Всім обленерго доведені ліміти споживання. При їх перевищенні можуть бути застосовані аварійні відключення. Для отримання точної інформації по окремому регіону рекомендуємо стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго). Перелік обленерго можна знайти за посиланням http://bit.ly/3tGVpah.

Аварійно-відновлювальні роботи тривають по всій Україні в високовольтних та розподільчих мережах, і на електростанціях. Втім, погодні умови (посилення морозів, сильний вітер) ускладнюють ремонтні роботи.

Закарпатпост