Письменниця Наталія Дурунда презентувала в Ужгороді свої нові книги

В Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка відбулась презентація нових книг української письменниці Наталії Дурунди «За брамою пекла» та «Під клеймом OST».

рекламуйся в газеті Закарпатські оголошення • вайбер 050 222 50 50

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав Василь Кузан.

«Презентація книг Наталії Дурунди «За брамою пекла» та «Під клеймом OST» у обласній бібліотеці почалася з демонстрації буктрейлера. Наталка першою із закарпатських авторів, якщо я не помиляюся, може похвалитися таким коротким відео про книги – одразу про дві.

Як каже письменниця, це фактично один роман, скорочений на 200 сторінок та розділений на два томи. Адже у нинішніх умовах мало хто міг би собі дозволити купити роман на більше ніж 900 сторінок. Авторка та видавець (Ліра-К) таким чином знайшли компроміс. І вийшло непогано.

І тут теж мушу додати: я не знаю жодного українського автора, який би скоротив свій твір аж на 200 сторінок. Адже це міг би бути ще третій том. Наталка змогла.

Як зауважували на презентації всі, хто вже встиг прочитати обидві книги, тексти Наталії дуже динамічні, сюжет напружений і написаний простою доступною мовою. Це затягує читача і не дозволяє відірватися від процесу читання аж поки не перегорнеш останньої сторінки.

На презентації виступили письменники Василь Кузан, Василь Густі, Сергій Федака, Олена Пекар та шанувальниця закарпатської літератури Богдана Довбуш. А чудово модерувала Євгенія Напуда!

Зазначу ще, що роман у первісному виді був відзначений на конкурсі «Коронація слова».

Про презентацію та про саму книгу можна говорити довго, але я хочу зупинитися. Із присутніх, а їх тут переповнена зала, хтось напише більше. А я хочу закликати вас, друзі мої дорогі, купувати книги та читати їх – вони того варті», – йдеться у дописі письменника.

Закарпатпост