На Закарпатті стартували роботи з будівництва релокованого підприємства з Краматорська

Воно спеціалізується на виготовленні турбін та обладнання для генерації енергії.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Одразу після початку повномасштабної війни разом із керівництвом компанії ми розпочали процес переміщення потужностей, щоб врятувати це виробництво. Новим постійним місцем дислокації став Ужгородський район, громади якого змогли забезпечити необхідні умови для релокації та отримання інвестицій, повідомляє Закарпатська ОВА.

📈Вже в серпні підприємство стало платником податків нашої області, спрямувавши до бюджету громади близько 12 млн грн.

Сьогодні відвідали будівельний майданчик нового виробничого цеху компанії, яка стане частиною майбутнього індустріального парку. Велика частка продукції буде реалізовуватися на експорт. Тут працюватиме декілька тисяч фахівців, і ця платформа стане однією з бюджетоутворювальних.

Поспілкувалися з керівництвом підприємства та представниками громад. Маємо чітку дорожню карту роботи й рух зустрічними курсами.

Також під час обговорення було зазначено, що громада разом із компанією вже розпочали реалізацію ініціативи з будівництва 🏠 житла для декількох тисяч релокованих і нових працівників компанії.

ЗакарпатПост