Закарпатські поліцейські за лічені години розкрили незаконне заволодіння автомобілем

Днями співробітники Мукачівського районного управління поліції отримали повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом. Заявник розповів, що звечора він припаркував свій автомобіль ВАЗ біля будинку, а зранку, коли вийшов, машини на тому місці вже не було.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Поліцейські розпочали пошукові заходи, опитали ймовірних свідків, опрацювали прилеглу територію та вивчили записи з камер спостереження.

У результаті співробітники кримінальної поліції спільно з відділом кримінального аналізу поліції області за лічені години відшукали автомобіль. З’ясувалося, що машину фігуранти відштовхали та приховали на іншій вулиці мікрорайону. Наступного дня зловмисники повернулися до викраденої автівки, де їх і впіймали оперативники поліції.

У вчиненні злочину підозрюються двоє неповнолітніх мукачівців віком 15 та 16 років. Встановлено, що всередину автомобіля вони проникли через багажний відсік.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2  ст. 289 Кримінального кодексу України, повідомляє Поліція Закарпатської області.

Слідчі Мукачівського районного управління поліції повідомили обом фігурантам про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання їм  запобіжного заходу. Автомобіль найближчим часом правоохоронці повернуть потерпілому.

Розслідування у справі триває.

ЗакарпатПост