Волонтерка та координаторка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Власта Рейпаші увійшла до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Власта Рейпаші у рейтингу цьогорічного видання «Впливові люди Закарпаття».

Завжди активна, цілеспрямована, ділова і оптимістична. Ніколи не проходить повз чужого лиха. Вміє поспівчувати, підтримати та допомогти. із початку війни допомагає військовим. Саме такою є Власта Рейпаші. Волонтерством займається далеко не перший рік. Її знає багато людей… і не лише на Закарпатті.

Є така професія — Батьківщину боронити. І є інше покликання — боронити самих захисників і захисниць, дбати про них, передбачати усі проблеми, що можуть перед ними постати і завчасно реагувати на такі виклики.

Власта, як волонтерка, традиційно спеціалізується на доставці нашим воїнам різноманітного необхідного їм устаткування. Мало хто на Закарпатті так, як вона, розбирається у складній номенклатурі матеріально-технічного забезпечення нашого війська, порівняльних характеристиках різних машин, приладів, захисних засобів. А ще — грунтовне знання логістики, професійних і людських рис більшості закарпатських волонтерів, особливостей взаємодії волонтеріату і силових структур, підходів до журналістів, потенційних жертводавців і широкої громадськості.  

Зараз, Власта більше фокусує свої знання та навички у роботі, як регіональна координаторка у Закарпатській області Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси.

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост