З нагоди професійного свята медиків Закарпаття привітав Віктор Микита

Голова Закарпатської ОВА наголосив на важливості роботи працівників сфери охорони здоров’я і відзначив їхній професіоналізм та відданість обраній справі, особливо в цей непростий для всієї країни час.

передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті 💛 індекс 91145 💙 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

«Ви – справжні герої медичного фронту. Жертовність і людяність, з якими ви боретеся за життя інших, гідні найвищої поваги, визнання та вдячності не лише сьогодні, а й кожного дня», – зазначив очільник області.

Віктор Микита подякував закарпатським медикам за тисячі врятованих життів на передовій і в тилу, а також передав їм високі нагороди.

Зокрема, медаль «Відзнака Ради безпеки і оборони України» ІІІ ступеня голова ОВА вручив:

Наталії Кинів, лікарці-анестезіологині відділення інтенсивної терапії та анестезіології КНП «Лікувально-профілактична установа Міжгірська районна лікарня»;

Анжелі Бакі, заступниці директора з медичної роботи – керівниці служби екстреної медичної допомоги КНП «Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги».

Подяками голови ОВА нагородили трудові колективи Закарпатської обласної клінічної лікарні імені А. Новака, Обласного госпіталю ветеранів війни, Ужгородської центральної міської клінічної лікарні, Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології, Ужгородської міської багатопрофільної клінічної лікарні та ТОВ «Превеншн госпіталь»

ЗакарпатПост