Футбол: «Металіст 1925» мінімально обіграв «Минай»

Футбол: «Металіст 1925» мінімально обіграв «Минай»

 «Металіст 1925» перериває безвиграшну серію, а «Минай» знову обходиться без нічиїх.

Перемігши представників Закарпаття, харківський «Металіст 1925» перервав безвиграшну серію, яка налічувала п’ять ігор. Натомість підопічні Володимира Шарана продовжили також до п’ять матчів інший серіал – безнічийний.

Що цікаво, наставник господарів поля Едмар став сьогодні одноосібним рекордсменом клубу – для нього цей поєдинок 26-й тренерський в УПЛ. Рахунок у матчі – 1:0.

Перший момент команди створили на 11 хвилині: Вишневський пробив з-за меж штрафного, але Мозіль відбив. Атака на цьому не завершилась – Панасенко отримав м’яч на лінії карного та завдав ще одного удару, але Мозіль забрав м’яч до рук. Минай провів швидку заміну – Панасенко травмувався в одному з епізодів та не зміг продовжити гру, поступившись місцем на полі Одарюку, пише football24.ua.

Металіст 1925 відповів класним ударом головою Євгена Ткачука після подачі з кутового, але Бандура намертво зловив м’яч. Перший тайм завершився без голів. На старті другого Металіст 1925 більше володів ініціативою, проте падіння Сидорова у штрафному не дотягнуло на пенальті, а з небезпеки можна пригадати удар Андрія Ткачука з-за меж карного.

Перша жовта була показана аж на 63 хвилині – Андрій Ткачук пішов у жорсткий підкат. Минай нарешті створив небезпеку біля воріт Металіста 1925, але удар Вишневського прийшовся прямо в ногу Мозіля. На 71 хвилині Металіст 1925 таки забив. Русин пробив здалеку, воротар відбив перед собою, а Дмитренко встигнув першим на добивання.

Команди стали грати більш грубо, частіше порушуючи правила. Минай притиснув суперників до їхніх воріт на останніх хвилинах, але зрівняти рахунок так і не вдалось.

Фото пресслужби ФК «Металіст 1925».

ЗакарпатПост