Триває збір підписів для посмертного присвоєння звання Героя України закарпатцю Владиславу Свириді

На офіційному інтернет-представництві президента України у розділі електронні петиції зареєстровано звернення про надання звання Героя України посмертно військовому із Закарпаття Владиславу Свириді.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

Петицію опублікувала сестра захисника Свирида Даниїла Станіславівна. Вона просить надати Владиславу Свириді звання Героя України (посмертно).

Захисник України народився 2 лютого 2004 року в селі Кам’яниця. Після повномаштабного вторгнення росії на українські землі юнак добровільно пішов на війну, бажаючи захистити рідну землю від ворога. 9 серпня 2023 року на території Серебрянського лісництва Кремінського району Луганської області Владислав загинув, виконуючи бойове завдання.

Владислав був не лише відважним захисником, але і прикладом патріотизму та самопожертви. Він відзначався великим мужністю та рішучістю на передовій.

Повний текст петиції читайте тут.

Побратими, родина, друзі, вдячні люди із Закарпаття просять підтримати цю петицію та вшанувати пам’ять Владислава Станіславовича Свириди.

ЗакарпатПост