Раніше судимий закарпатець пограбував мешканку Мукачева

Слідчі Мукачівського районного управління поліції проводять досудове розслідування за фактом пограбування місцевої жительки. Подія мала місце 27 жовтня ввечері, на вулиці Закарпатській в Мукачеві.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Того дня за викликом виїхали співробітники слідчо-оперативної групи та співробітники кримінальної поліції.  Зʼясувалося, що потерпіла вийшла з аптеки, сіла у автомобіль, і вже за мить невідомий чоловік відкрив дверцята, вихопив сумку жінки, та втік у невідомому напрямку. У сумці знаходилися гроші, майже 11 тисяч гривень, документи та особисті речі заявниці.

Співробітники кримінальної поліції негайно розпочали пошукові заходи: опрацювали прилеглу територію та вивчили записи з камер відеонагляду. В результаті поліцейським вдалося встановити особу грабіжника.

Підозрюваним у вчиненні злочину виявився раніше судимий за майнові злочини 34-річний місцевий житель, повідомляє Поліція Закарпатської області.

За місцем проживання фігуранта поліцейські провели санкціонований обшук, у ході якого вилучили докази, які вказують на його причетність до злочину.

Розслідування у справі наразі триває. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, вчинений  в умовах воєнного стану. Найближчим часом справу буде скеровано для судового розгляду.

ЗакарпатПост