На Закарпатті через дощі підтопило сільськогосподарські угіддя та дворогосподарства

Зокрема, у Берегівському та Хустському районах підтоплено 440 Га сільськогосподарських угідь. Вода сходить самопливом. Рятувальники та фахівці місцевих пожежних команд відкачують воду в підвальних приміщеннях житлових будинків та дворогосподарствах: у м. Ужгород, м. Свалява, с. Кричово та с. Лази Тячівського та с. Богдан Рахівського районів.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Підтоплено два автошляхи місцевого значення між населеними пунктами с. Чорнотисово та с. Холмовець (проїзд обмежено, об’їзд через с. Чепа) та між с. Великі Ком’яти та с. Шаланки (проїзд обмежено, об’їзд через с. Підвиноградів) Берегівського району. Також підтоплено автодорогу Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів між м. Тячів та с. Бедевля, проїзд можливий.

У Рахівському районі внаслідок перезволоження ґрунту відбувся зсув опорної стіни приватного дворогосподарства у с. Розтоки. Дворогосподарство знаходиться поруч з транспортним мостом. Тимчасово обмежено рух великовагового транспорту через міст по ділянці автодороги місцевого значення Рахів-Богдан-Луги у с. Розтоки.

Моніторинг паводкової ситуації здійснює мобільно-оперативна група Головного управління ДСНС в області.

ЗакарпатПост