Закарпатець пограбував 73-річну бабусю

29 грудня о 12:10 до поліції зателефонував 39-річний мукачівець та повідомив, що до нього звернулася сусідка, яка розповіла, що її пограбував невідомий чоловік.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та зʼясували обставини інциденту. Встановлено, що близько 12-ї години до пенсіонерки наблизився невідомий чоловік, вирвав з її рук пакет, в якому знаходилися продукти та гаманець з грошима.

Поліцейські провели ряд заходів та встановили, що до скоєння правопорушення може бути причетний 34-річний мешканець Мукачева, відносно якого вже перебувають у суді матеріали щодо вчинення грабежу, повідомляє Поліція Закарпатської області.

Зловмисника розшукали та затримали. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Викрадені речі, які належать потерпілій, співробітники поліції вилучили та повернуть власниці.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінальногокодексу України. Слідство у справі триває.

ЗакарпатПост