Успішні жінки Закарпаття: Леся Тромбола

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 купуйте в кіосках або замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, суспільному житті, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Леся ТРОМБОЛА, педагог–організатор, вчитель інформатики кваліфікаційної категорії «спеціаліст» в початковій школі «Престиж», координаторка зі створення безпечного середовища в освітньому закладі

Оптимістка, бізнесвумен, педагогиня, пані Елегантність… Якщо ви особисто не знайомі з пані Лесею, то все одно звернете на неї увагу при зустрічі. Харизматична і, разом із тим, вишукана, вона концентрує на собі увагу оточення.

Урешті, жінка, яка зробила бізнес на справі, нездоланній для багатьох «зубатих» підприємців, вочевидь, має володіти непересічними здібностями. Власне, завдяки яким неминуче опиняється в когорті успішних жінок, щонайменше, нашого Закарпаття! Інакше бути й не може, адже людина, залюблена у друковане слово, яка змогла перетворити шляхетне хобі на успішний бізнес, стати успішним педагогом-організатором та координаторкою зі створення безпечного середовища в освітньому закладі, заслуговує не лише на інтерес з боку оточення, але й на визнання.

Додамо до міксу чеснот материнську самовідданість, щирість у стосунках з людьми, категоричне обстоювання українських цінностей і отримаємо обов’язкові складові успішної в сучасному соціумі Леді!

ЗакарпатПост