Шалене весілля: на Закарпатті чехи посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини

Військовослужбовці Чопського загону затримали трьох громадян Чехії, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

Трьох невідомих виявив над ранок прикордонний наряд, який ніс службу у залізничному вантажному пункті пропуску «Чоп (Страж)» на кордоні зі Словаччиною. Правоохоронці помітили трьох чоловіків, які прямували коліями в бік кордону. Затримані мали із собою паспортні документи громадян Чехії.

Під час опитування оперативники загону встановили, що іноземці прибули в Україну у законний спосіб на весілля знайомої та оселилися у готельному комплексі поблизу кордону.  Після весільної церемонії вони мали конфлікт з чоловіком жінки, яка їх запросила, та адміністрацією готелю. Іноземців попросили залишити заклад, тож вони вирішили повернутися додому. Оскільки жоден з них на той момент уже не мав при собі грошей, вони прийняли рішення йти у напрямку Словаччини пішки та поза пунктами пропуску.

Іноземці склали маршрут руху, орієнтуючись за онлайн картами. Аби не заблукати, вони пішли вздовж залізничних колій. Коли чоловіки зайшли на територію пункту пропуску, їх зупинив прикордонний наряд.

Правопорушників доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення усіх обставин правопорушення їх буде притягнуто до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону (ч.2 ст.204-1 КУпАП) та порушення прикордонного режиму (ст.202 КУпАП), повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

ЗакарпатПост