«Минай» здобуває перемогу у матчі з «Колосом»

Матч «Минай» – «Колос» відкривав командир відділення гранатометного взводу Михайло Стицюк.

Захисник народився в Донецькій області та проживає в місті Краматорськ. З 26 лютого 2022 року пішов до добровольчого батальйону для відсічі російської агресії. Вже з вересня того ж року приєднався до лав Збройних сил України – 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний яр».  Брав участь у боях в Соледарі, Бахмуті, під Кліщіївкою та Андріївкою. Саме під Кліщіївкою під час мінометного обстрілу в листопаді минулого року отримав поранення та втратив ногу.

Силами 80-ї десантної бригади був евакуйований і пройшов складний шлях лікування в п’яти містах України та зрештою опинився на реабілітації в Ужгороді.  За час лікування на Закарпатті та відвідування футбольних матчів став палким прихильником ФК «Минай», що, зізнаємось, дуже лестить нашому клубу.

Як повідомляє FC Minaj, «Минай» камбечить у другому турі поспіль! І вдруге поспіль здобуває перемогу з рахунком 3:2. Минулого тижня закарпатці здолали на виїзді «Ворсклу». А сьогодні вдома – «Колос».

 «Минай» – «Колос» – 3:2 (1:1)

Голи: 0:1 Ільїн, 2, 1:1 Ременяк, 36, 1:2 Цуріков, 58,  2:2 Кораблін, 65, 3:2 Вакула, 81.

«Минай»: Кемкін, Прокопчук. (Матюшенко, 65), Чуєв, Скиба (Піддубний, 88), Вакула, Кораблін, Вітенчук, Дмитрук, Семотюк (Кисіль, 65), Устименко (Демиденко, 88), Ременяк (Гунічев, 75).

«Колос»: Фесюн, Цуріков, Гончаренко, Бурда, Кукош, Демченко, Топалов (Оріховський, 76), Криворучко (Мілько, 76), Велетень, Ільїн, Ранжел (Паулаускас, 76).

Попередження: Устименко, 47, Ільїн, 49, Семотюк, 56, Ременяк, 68, Топалов, 71.

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Стадіон: «Минай-Арена».

Головний тренер “Минаю” Желько Любеновіч прокоментував феноменальну перемогу своєї команди над “Колосом” у 29-му турі УПЛ.

«Ми заслужили на перемогу. За результатом стоїть дуже велика робота. З кожною грою хлопці рухаються тільки вперед, прогресують, показують на що здатні. І також я вдячний нашим уболівальникам, стільки прийшло людей нас підтримати. Перед цією грою я сказав Вакулі, що це його гра, що він точно сьогодні заб’є. Тому що Бог повинен його винагородити за ті ігри, що він проводить, за ті асисти, що він роздає. І він сьогодні забив. Зізнаюсь, стежив за результатами суперників, біля трибуни питав у помічників. У перерві теж знав. Але найголовніше було, щоб моя команда виграла».

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост