Як оновити військовозобовʼязаним свої облікові дані – є три способи

До уваги військовозобовʼязаних, громадян та медіа!

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

У звʼязку з оновленням окремих положень законодавства з питань військового обліку та заходів мобілізації спостерігається ажіотаж у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

Сухопутні війська ЗС України відзначають, що основним питанням є оновлення військовозобовʼязаними своїх облікових даних. Наразі є три способи для такого оновлення:

— через візит до ТЦК та СП;

— через ЦНАПи;

— за допомогою застосунку Резерв+.

Відтак забезпечуються різноманітні можливості для оновлення облікових даних.

Просимо використовувати всі переваги створених сервісів. Зокрема, вже зараз за допомогою застосунку Резерв+ дані оновили абсолютна більшість тих громадян, які вирішили актуалізувати інформацію щодо себе.

Для відвідування ТЦК та СП у низці громад доступний запис до електронної черги тут: https://q.mod.gov.ua/registration-place. Кількість міст, де вже працює така можливість, постійно зростає.

А для оновлення даних в ЦНАПах запис до електронної черги можна здійснити тут: https://cherga.diia.gov.ua

За наявності питань щодо законодавства з питань мобілізації громадяни також можуть скористатися інформаційною довідкою: https://army.gov.ua

ЗакарпатПост