Віктор Микита зустрівся із Преосвященним владикою Нілом та єпископом-номінантом Теодором Мацапулою

Голова Закарпатської ОВА привітав з Днем народження Преосвященного владику, Апостольського адміністратора Мукачівської греко-католицької єпархії Ніла Лущака, та подякував єпископу за багаторічне служіння, непохитну віру, щоденні молитви за наших захисників, супровід і підтримку громади.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

«Також за участю єпископа-номінанта МГКЄ о. Теодора Мацапули та капелана 33-ї окремої механізованої бригади о. Миколи Багірова обговорили духовну підтримку військовослужбовців і їхніх близьких. Окрему увагу приділили продовженню соціальних, гуманітарних проєктів і допомоги вимушеним переселенцям у нашому регіоні. Насамкінець о. Микола Багіров передав прапор 33-ї ОМБр із підписами бійців підрозділу. Його встановлять у стінах адміністрації поруч зі знаменами інших військових частин Закарпаття. Дякую представникам духовенства за спільну роботу та єдність, яка зараз дуже важлива. Разом молимося за наших захисників. Дякуємо бійцям за героїзм та віддану службу», – йдеться у повідомленні голови Закарпатської ОДА Віктора Микити.

фото – Закарпатська ОДА

ЗакарпатПост