1,6 млн гривень спрямують із бюджету Ужгорода на виплати родинам загиблих Героїв

Ще майже 1,6 млн грн спрямують із бюджету Ужгорода на виплати родинам загиблих Героїв. Рішення підтримали на сесії міської ради.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

Так, 725 тисяч гривень одноразової матеріальної допомоги виплатять 12 членам сімей загиблих Захисників України. 11 осіб отримають 641,7 тис. грн матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань.

Ще 200 тис. грн спрямують за надання матеріальної допомоги 4 представникам сімей військовополонених та безвісти відсутніх Захисників України.

Зміни до Програми підтримки військовослужбовців військової служби за контрактом, які укладуть контракт у 2022-2024 роках, підтримали депутати. Так, фінансування програми збільшили на 1 мільйон гривень.

Додатково отримуватимуть одноразову виплату у 50 тисяч гривень військовослужбовці, мешканці Ужгородської територіальної громади, у тому числі внутрішньо переміщені особи, які підпишуть контракт з військовими частинами Десантно-штурмових військ та Військово-морських сил Збройних Сил України та перебуватимуть на військовому обліку в Ужгородському РТЦК та СП, лише один раз і на час укладання контракту зареєстровані в місті Ужгород.

5 мільйонів гривень фінансової допомоги виділили військовій частині А 1778:  4 мільйони на БПЛА, а 1 мільйон на ремонт та закупівлю запасних частин до автомобільної техніки.

Загалом із початку цього року із бюджету Ужгородської міської територіальної громади на підтримку сил оборони та безпеки міська рада виділила 88 млн 767 тисяч 900 гривень

ЗакарпатПост