4 500 доларів за переправлення військовозобов’язаного до Румунії – на Рахівщині викрито місцевого жителя

За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури місцевого жителя викрито на організації схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон за грошову винагороду (ч. 3 ст. 332 КК України).

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Відомо, що закарпатець за 4500 доларів США мав допомогти військовозобов’язаному перетнути кордон з Румунією. Маршрут розпочинався із селища Великий Бичків, де і проживав переправник. До лінії кордону він із «клієнтом» дісталися велосипедами, далі шлях останнього мав пролягати через р. Тиса.

Після одержання грошової винагороди мешканця Рахівщини було викрито та затримано спільно з працівниками Рахівського райвідділу поліції та Мукачівського прикордонного загону. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

Розслідування кримінального правопорушення триває, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост