Сьогодні на кордоні зі Словаччиною запрацює модернізований пасажирський напрямок

Закарпатська митниця інформує, що 31 травня 2024 року о 14.00 год у зв’язку із завершенням модернізації буде відновлено пасажирський рух на КПП «Ужгород – Вишнє Нємецьке».

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 222 50 50, вайбер

Відтак, митно-прикордонний контроль громадян і транспортних засобів, їх оформлення та пропуск здійснюватиметься у штатному режимі.

Нагадаємо, що з метою модернізації пунктів пропуску, на пасажирському напрямку митного посту «Ужгород-автомобільний», що на кордоні України зі Словаччиною, у березні п.р. почали встановлювати сучасні модульні конструкції для здійснення митно-прикордонного контролю та санітарні модульні споруди. У зв’язку з цим було тимчасово перенаправлено рух легкових транспортних засобів на вантажний напрямок.

Як інформує Закарпатська митниця, окрім зазначених робіт, у досить стислі строки митниця організувала нове дорожнє покриття з розширенням смуг руху з метою збільшення пропускної спроможності пункту пропуску. Також на пасажирській ділянці оновлено навіс, замінено освітлення, нанесено нову розмітку, встановлено нову огорожу та проведено ряд інших робіт.

ЗакарпатПост