В Ужгороді привітали із професійним святом закарпатських правоохоронців

На урочистостях із цієї нагоди, які відбулися у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області, працівників поліції привітав і міський голова Богдан Андріїв, подякував за сумлінну службу, забезпечення правопорядку, за захист країни – тим працівникам, які на передовій.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Також міський голова вручив грамоти Ужгородської міської ради за вагомий особистий внесок у  справу боротьби зі злочинністю, зміцнення законності і правопорядку, захист інтересів суспільства і держави.

Роботу закарпатських поліцейських відзначили і голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, голова обласної ради Роман Сарай, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник.

Працівників Ужгородського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області під час офіційних заходів привітав заступник міського голови Вадим Борець. Він подякував правоохоронцям за службу та належний рівень безпеки в місті. Кращим поліцейським вручили відзнаки, грамоти та подяки.

Працівників управління поліції охорони Закарпатської області привітав, подякував за роботу та вручив грамоти керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Василь Пинзеник, інформує Ужгородська міська рада.

День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня – на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські склали першу присягу на Софійській площі у Києві.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *