Найзабрудненіше повітря – в квартирах

Повсюдно розповідають про екологію, але мало хто каже про квартири або офіси, де люди знаходяться найбільше часу. Де сконцентрована найбільша кількість шкідливих речовин та техніки, яка цілодобово знаходиться в закритому приміщенні та в малому просторі, пише газета ПОРАДИ.

А саме: побутова хімія: косметика, пластмасові вироби, WiFi, телефони, телевізори, мікрохвильові печі, кондиціонери, фарби, лаки, лінолеуми, різноманітні покриття, олії. І всі ці предмети зконцентровані в одному приміщення на малій території, і вони постійно виділяють шкідливі речовини.

Варто знати, що найзабрудненіше повітря – це у квартирах та закритих приміщеннях, де є скупчення людей та техніки. Адже саме в цих приміщеннях найбільше нагромадження техніки, речей та людей: телефони, телевізори, комп’ютери, кондиціонери, мікрохвильові печі. побутова хімія, пластмасові вироби, фарби, хлорована вода. Це негативно впливає на навколишнє середовище та людей.

Щоб зробити повітря вдома чистішим, регулярно виконуйте вологе прибирання. Одного пилососа недостатньо: щоб позбутися шкідливих речовин, не забувайте мити підлогу, витирати пил, чистити килими і прати штори.

Ще більше цікавих, актуальних і корисних новин ви зможете прочитати в газеті «ПОРАДИ». Передплати газету «ПОРАДИ» на своїй пошті!  індекс 91145.

Замовляй рекламу в газету 050 888 50 50

ЗакарпатПост